Kaarten en gidsen > Reisgidsen > Natuurgidsen > Europa > Europese natuurbelevenissen

Europese natuurbelevenissen

natuurreizen in Europa

29,95

niet direct leverbaar
mail ons voor de levertermijn

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Europese natuurbelevenissen
Regio
UitgavedatumNovember 2023
Uitgever

ISBN

9789083334318

Auteursnaam

Chiel Jacobusse en Cor Visser

Categorie ,
November 2023 | Het Paard van Troje | 9789083334318 | Chiel Jacobusse en Cor Visser
Extra titelinformatie

Dit boek gaat over natuur in Europa. Over mooie landschappen en adembenemende natuurgebieden en de flora en fauna die daar te vinden is. De auteurs willen hun enthousiasme voor de Europese natuur delen, maar de titel van het boek bevat ook een aansporing. In de huidige tijd zijn de meest fantastische verre bestemmingen voor heel veel mensen bereikbaar en veel natuurliefhebbers reizen af naar verre werelddelen, zonder de natuur op het eigen continent goed te kennen.

Tegelijk wordt duidelijk dat ongelimiteerd reizen en het vliegen ten koste gaat van de natuurlijke rijkdommen. Dat zijn al twee argumenten om de blikt op de Europese natuur te slaan. Het derde argument vindt u in de fantastische natuur die ons eigen continent voor u in petto heeft en die in dit boek prachtig in beeld wordt gebracht en beschreven.

In het boek vindt u hoofdstukken over Spitsbergen, Het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Helgoland, Nederland, Ardennen en Eifel, Noord-Frankrijk, Zwitserland, Extremadura (Spanje), Hongarije en Lesbos (Griekenland).