Kaarten en gidsen > Reisgidsen > Europa > Benelux > Nederland > Noord Nederland > Drenthe > De mooiste plekjes in Drenthe

De mooiste plekjes in Drenthe

Eten, slapen, beleven

20,00

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
De mooiste plekjes in Drenthe
Regio
UitgavedatumJuni 2023
Uitgever

Serie

ISBN

9789043929318

Categorie
Juni 2023 | Kosmos | De Mooiste Plekjes | 9789043929318
Extra titelinformatie

Ga je op pad in Drenthe? Dan mag deze provinciegids 'De mooiste plekjes in Drenthe' tijdens je bezoek niet ontbreken. Vrijetijdsexpert Marleen Brekelmans (bekend van Bijzonderplekje.nl) tipt je namelijk de écht verborgen pareltjes, waar niet iedereen komt en die je het liefst voor jezelf houdt. Dankzij de prachtige foto's en duidelijke beschrijvingen weet je precies wat je kunt verwachten van de sfeer, faciliteiten en omgeving. Eten in een nostalgisch boscafé, bevers spotten tijdens een kanotocht in de Hunze of overnachten in een karakteristiek brinkdorp? De keus is aan jou!

In deze gids vind je niet álle restaurants, hotels, dierentuinen, pretparken en musea, maar een persoonlijke selectie van blijmakers. Van plekjes waar je hart sneller van gaat kloppen. Plekjes verstopt in het bos, wandelingen die het waard zijn, idyllische thee- en pluktuinen, leuke terrassen, mooie vergezichten en verrassende logeeradressen: plekken waar je nét even meer geniet. Ook leuk voor locals.