Connected | Marleen Bos

natuurfotografie

59,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Connected | Marleen Bos
Regio
Uitgavedatum 2023
Gewicht1,22 kg
Uitgever

ISBN

9789090372952

Pagina aantal

264

Formaat

hardback, 23 cm x 23 cm

Categorie
2023 | 1,22 kg | Bos Publishing | 9789090372952 | 264 | hardback, 23 cm x 23 cm
Extra titelinformatie

Regelmatig vergeten wij de diepe band die de mensheid met de natuur heeft. Toch bestaat diep in onze ziel een aangeboren verlangen om in contact te blijven met de schoonheid en de sereniteit die de natuur ons biedt. De natuur heeft de buitengewone kracht om onze zintuigen te prikkelen, onze gevoelens aan te wakkeren of te kalmeren. In haar eerste boek heeft fotografe Marleen Bos zich tot doel gesteld ons hart te raken, waardoor de natuur nog nooit zo dichtbij voelde. Zo geeft ze de natuur een stem, die ons, door middel van korte teksten en quotes, bemoedigend toespreekt. Op deze manier hoopt ze mensen bewuster te maken van de verbinding die wij hebben met alles om ons heen.

Marleen heeft een visueel avontuur gecreëerd, met beelden van bijzondere momenten in de natuur. Zij bieden stuk voor stuk verrassend nieuwe manieren om naar de wereld te kijken en elke foto ademt zijn eigen sfeer uit. Ze gebruikt haar foto's als spiegel voor het leven. Daarbij laat ze zien wat de natuur ons schenkt als we bewust aanwezig zijn.

Voorwoord door Jim Brandenburg
'It's a satisfaction that soothes the soul when the light, composition and timing all come together as if one is holding, then preserving a sacred moment that will live forever. Therapy!
With her talented eye, Marleen has now collected a complete book of those moments and has included hers and others' fitting and thoughtful words to amplify the moments.'

Over de auteur
Sinds 2010 werkt Marleen als professioneel fotograaf. Zij heeft in opdracht gewerkt van luchthavens, reclamebureaus en particulieren en zij heeft de visuele branding voor een aantal bedrijven mogen verzorgen. In 2023 deed ze een masterclass reisjournalistiek bij National Geographic. Uiteindelijk leerde zij het meeste van de natuur en van de liefde tussen mensen. Dit zijn haar grootste inspiratiebronnen geweest die zelfs tot het boek Connected by nature hebben geleid.