De toekomst van Reisboekhandel De Noorderzon

Geschreven door Leon Receveur
Leestijd: 1 minuut

Gedurende 35 jaar heb ik Reisboekhandel De Noorderzon met veel toewijding en plezier bestierd. Het is geweldig werk in een reisboekhandel: het samenstellen en onderhouden van een kwalitatief mooi assortiment, de presentatie daarvan zowel in de winkel als op de site, samenwerken met een klein maar fantastisch team, het contact met klanten, uitgevers, schrijvers, enzovoorts heeft mij altijd enorm geïnspireerd om het onderste uit de kan te halen. Waar veel andere reisboekhandels in Nederland net wat te veel stormen moesten doorstaan, en in merendeel het loodje legden, floreert de onze gelukkig nog steeds in volle glorie!

Dit jaar word ik zeventig. Tijd om toch maar eens langzaam (nee!, ik heb geen haast!!) te gaan denken over mogelijke opvolging. Kortom: Reisboekhandel De Noorderzon staat te koop!

Lijkt jou dit misschien wel wat? Of ken je misschien iemand voor wie dit iets zou kunnen zijn? Geïnteresseerden worden vriendelijk verzocht contact met mij op te nemen voor een eerste kennismakingsgesprek.

Leon Receveur
info@denoorderzon.nl

Leon Receveur
Leon Receveur is eigenaar van De Noorderzon. Al meer dan veertig jaar heeft hij een ervaring opgebouwd als reisboekhandelaar, de eerste jaren als mede-oprichter van Kaartenwinkel Stap voor Stap. Sinds eind 1988 is Leon de trotse eigenaar van onze mooie Arnhemse reisboekhandel.