Kaarten en gidsen > Fietsen > Meerdaagse fietsvakanties > Europa > Bikeline (fietsgids) Iron Curtain Trail Finland / Baltic / Riga

Bikeline (fietsgids) Iron Curtain Trail Finland / Baltic / Riga

Van de Barentszee, of vanaf Helsinki naar Riga

18,90

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Bikeline (fietsgids) Iron Curtain Trail Finland / Baltic / Riga
Regio
Uitgavedatum 2018
TaalEngels
Uitgever

Serie

ISBN

9783850007450

Categorie ,
2018 | Esterbauer | Bikeline | 9783850007450
Extra titelinformatie

Praktisch fietsroutegidsje in handig formaat, met spiraalbinding. Dit Engelstalige fietsgidsje (vertaald uit het Duits) bevat gedetailleerde routekaarten, routebeschrijving, bezienswaardigheden (en overnachtingsmogelijkheden bij de meerdaagse routegidsen) en een code om de bijbehorende GPS-tracks vanaf de site te downloaden.

De geschiedenis tastbaar maken in de ware zin van het woord - dat is het doel van deze IJzeren Gordijn fietsroute. Van de Barentszzee tot de Zwarte Zee loopt het in de voetsporen van de Koude Oorlog door heel Europa. De route combineert niet alleen Europese cultuur, geschiedenis en duurzaam toerisme, maar leidt ook fietsers die geïnteresseerd zijn in geschiedenis langs de Europese Groene Gordel door gevarieerde landschappen en unieke biotopen die in de grensstrook zijn ontstaan. In de herziene nieuwe editie wordt gelamineerd papier gebruikt en hebben de kaarten verschillende schalen gekregen. Daarom zullen er nu vijf boeken zijn in plaats van drie. Dit eerste deel documenteert het bijna 4.000 kilometer lange noordelijke deel van de route van Grense Jakobselv aan de Noors-Russische grens naar de Letse hoofdstad Riga. U fietst van de indrukwekkende uitgestrektheid van het uiterste noord-oosten van Noorwegen en Finland via stukken Rusland, Estaland en Letland naar Riga, waarbij het traject van Helsiniki ook is opgenomen.