Kaarten en gidsen > Wandelen > Wandeltochten > Lopen naar Rome > Europa > Bergen liegen niet | Dorkas Koenen

Bergen liegen niet | Dorkas Koenen

Een marketeer solo op de fiets naar Rome

24,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Bergen liegen niet | Dorkas Koenen
Regio
Uitgavedatum 2024
Uitgever

ISBN

9789054724827

Auteursnaam

Dorkas Koenen

Categorie ,
2024 | BLN | 9789054724827 | Dorkas Koenen
Extra titelinformatie

Een ultrafietstocht van 's-Hertogenbosch naar Rome. Solo. 25 dagen lang. Ruim 2.000 kilometer. Meer dan 14.000 hoogtemeters. In 23 etappes.

Naar Rome fietsen is voor iedereen (fysiek) bereikbaar, maar bijna niemand doet het. En zeker niet alleen. Waarom zou je zo'n avontuur aangaan? Hoe ziet de mogelijke route eruit? Wat kom je onderweg allemaal tegen? Wat doet zo'n ultrafietstocht met je eigen ontwikkeling als mens? Wanneer wordt het pas echt moeilijk? En waarom? Levert het uiteindelijk wat op? Persoonlijke groei? Levenservaring? Bijzondere ontmoetingen? Misschien zelfs een andere blik op je eigen vak?

In Bergen liegen niet neemt Dorkas Koenen je mee tijdens de trip die hij in de zomer van 2021 zelf maakte met de fiets. Een reis alleen, dwars door Europa, maar zeker ook dwars door hemzelf. Met mooie, lelijke, rauwe, ontwapenende, verrassende, aantrekkelijke, voorspelbare, inspirerende én onverwachte momenten. Precies zoals hij het zelf in het moment beleefd heeft. Op een bijzonder kruispunt in zijn persoonlijke leven. Spring dus achter op zijn bagagedrager en ga mee op reis!