Kaarten en gidsen > Wandelen > Wandelgidsen > Europa > Duitsland > Zuid-Duitsland > Beieren > Beierse Alpen > Wandern mit Hund Bayerische Alpen | wandelgids met hond Beierse Alpen

Wandern mit Hund Bayerische Alpen | wandelgids met hond Beierse Alpen

wandelen met je hond door de Beierse Alpen

17,90

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Wandern mit Hund Bayerische Alpen | wandelgids met hond Beierse Alpen
Regio
Uitgavedatum 2021
TaalDuits
Uitgever

Serie

ISBN

9783763331819

Gebied

Mit Alpenvorland

Auteursnaam

Thomas Rettstatt und Martin R. Locher

Categorie
2021 | Bergverlag Rother | Rother Wanderbuch | 9783763331819 | Mit Alpenvorland | Thomas Rettstatt und Martin R. Locher
Extra titelinformatie

Met gedetailleerde wandelkaarten - informatieve hoogteprofielen - GPS tracks om te downloaden

Mensen gaan graag naar de bergen met gezelschap - en hondenbezitters, natuurlijk, met hun trouwe viervoeters. Maar welke tochten kunt u van uw harige vriend verwachten? Welke moeilijkheden wachten baasje en hond? Waar moet je op letten om de reis tot een succes te maken voor alle betrokkenen? Waar liggen de grenzen van je beste vriend? Wat zijn geschikte bestemmingen in de regio tussen Lech en Inn? Het Rother wandelboek "Wandern mit Hund - Bayerische Alpen" biedt de juiste hulp.

Elke tocht beschrijft precies wat beiden te wachten staat: wandeltijd, hoogtemeters, eventuele moeilijkheden langs de route, drinkgelegenheden, schaduwloze passages, ontmoetingen met grazend vee, lastige bruggen of loopbruggen en zwemgelegenheden worden nauwkeurig opgesomd en maken een gerichte selectie van de geschikte wandeling mogelijk. Het overzicht in tabelvorm en de informatieve overzichtskaart op de binnenzijde van de omslag zijn nuttig.

Daarnaast is er gedetailleerde informatie over alle OV-verbindingen, horeca en accommodatie voor elke tour. Bovendien kunnen voor alle 46 routes GPS-tracks worden gedownload. Een groot aantal foto's brengt je vast in de sfeer voor plezierig wandelen. Naast de gedetailleerde routebeschrijvingen zorgen gedetailleerde wandelkaarten met gemarkeerde routes en informatieve hoogteprofielen voor overzicht onderweg.

Martin Locher en Thomas Rettstatt zijn ervaren hondenuitlaters. In deze bundel presenteren zij 46 gevarieerde tochten.