Vandaag geopend van 12:30 tot 16:30 uur
 1. Openingstijden
 2. Maandag12:00 / 16:00
 3. Dinsdag10:15 / 18:00
 4. Woensdag10:15 / 18:00
 5. Donderdag10:15 / 18:00
 6. Vrijdag10:15 / 18:00
 7. Zaterdag10:15 / 17:00
 8. Zondag12:30 / 16:30

Uw bestelling de volgende werkdag in huis

Indien u uw bestelling plaatst en met iDeal betaalt vóór 17:00 uur, ontvangt u deze de volgende dag (*) in huis.

Uitzonderingen:

1. Het door u bestelde artikel is tijdelijk niet op voorraad. Dat wordt aangegeven bij het artikel, evenals de indicatie voor de levertijd. We sturen drie keer per etmaal een voorraadupdate naar onze site, om de kans zo klein mogelijk te houden dat de voorraadindicatie al weer achterhaald is. Mocht het door u bestelde artikele (tijdelijk) niet aanwezig zijn, dan wordt u snel op de hoogte gebracht en geïnformeerd over de levertermijn. Indien voor u de levertermijn te lang is, mag u altijd uw bestelling annuleren, waarna uw betaling per direct wordt geretourneerd. 

2.  Voor de bezorging werken wij samen met PostNL en Cycloon Fietskoeriers. De Noorderzon is verantwoordelijk voor het op tijd aanleveren van uw bestelling, zodat Cycloon Fietskoeriers en / of PostNL uw bestelling de volgende werkdag bij u kan afleveren. Indien er sprake is van een incidentele storing bij een van deze twee diensten of bij ons, is het mogelijk dat de verzending langer dan de gebruikelijke tijd onderweg is. Om er zeker van te zijn dat u uw boeken en/of kaarten op tijd ontvangt, adviseren wij u tenminste twee werkdagen (dat zijn alle dagen behalve zaterdag en zondag), voordat u het uiterlijk nodig hebt, uw bestelling te plaatsen (vóór 17:00 uur). Voor in het buitenland gevestigde klanten kan de verzendtijd soms wel oplopen tot een week. Als het kan werken we zoveel mogelijk met track & trace, zodat u de status van de verzending kunt controleren. 

Wij hanteren de volgende verzendtarieven:

 • Bestelling (Nederland) / brievenbus: € 2,50
 • Bestelling (Nederland) / pakket € 5,00
 • Bestelling (Buitenland) / brievenbus: € 6,50
 • Bestelling (Buitenland) / pakket € 15,00

Geen verzendkosten bij bestellingen boven €40,00 naar een binnenlands adres! Naar een buitenlands adres betaalt u - bij een bestelwaarde van tenminste € 40,00 -  nog slechts de helft van de normale verzendkosten, en bij een bestelwaarde van boven de € 100,00 betaalt u ook bij verzending naar het buitenland geen verzendkosten.

(*) NB: houd er svp rekening mee dat PostNL en Cycloon Fietskoeriers op zondag en maandag niet bezorgen!

 

Ontdek meer

in onze collectie

CD's en DVD's
De wereld aan CD's

De Noorderzon heeft cd’s met muziek uit alle windstreken. Klik hier voor het assortiment.

Trage paden
Trage paden, dé wandelkaart

Onze eigen topografische wandelkaartenserie: grote samengestelde bladen, 1:25.000, op scheurvast materiaal. Hoogwaardige cartografie, vele wandelroutes ingetekend.