Vandaag geopend van 10:15 tot 17:00 uur
 1. Openingstijden
 2. MaandagGesloten
 3. Dinsdag10:15 / 18:00
 4. Woensdag10:15 / 18:00
 5. Donderdag10:15 / 18:00
 6. Vrijdag10:15 / 18:00
 7. Zaterdag10:15 / 17:00
 8. Zondag12:30 / 16:30

Wij hanteren de volgende verzendtarieven

 • Bestelling (Nederland) / brievenbus: € 2,50
 • Bestelling (Nederland) / pakket € 5,00
 • Bestelling (Buitenland) / brievenbus: € 6,50
 • Bestelling (Buitenland) / pakket € 15,00

Geen verzendkosten bij bestellingen boven €40,00 naar een binnenlands adres! Naar een buitenlands adres betaal je - bij een bestelwaarde van tenminste € 40,00 -  nog slechts de helft van de normale verzendkosten, en bij een bestelwaarde van boven de € 100,00 betaal je ook bij verzending naar het buitenland geen verzendkosten.


Over de levertermijn

Indien je je bestelling plaatst en met iDeal betaalt vóór 16:00 uur, ontvang je deze de volgende dag in huis (behalve op zondag en maandag, want dan wordt er geen post bezorgd). 

Uitzonderingen

1. Het bestelde artikel is tijdelijk niet op voorraad. Dat wordt aangegeven bij het artikel, evenals een mail-link ('mail ons voor de levertermijn'). Als je op de mail-link klikt stuur je ons geautomatiseerd een vraag omtrent de levertermijn, die wij zo snel mogelijk beantwoorden.

We sturen vier keer per etmaal een voorraadupdate naar onze site, om de kans zo klein mogelijk te houden dat de voorraadindicatie al weer achterhaald is. Als het bestelde artikel desondanks (tijdelijk) niet aanwezig is, dan word je snel op de hoogte gebracht en geïnformeerd over de levertermijn. Indien je de levertermijn te lang vindt, mag je altijd de bestelling annuleren, waarna de betaling per direct wordt geretourneerd. 

2.  Voor de bezorging werken wij samen met PostNL en Cycloon Fietskoeriers. De Noorderzon is verantwoordelijk voor het op tijd aanleveren van je bestelling, zodat Cycloon Fietskoeriers en / of PostNL je bestelling met de eerstvolgende bezorging bij je kan afleveren. Indien er sprake is van een incidentele storing bij een van deze twee diensten, of bij ons, dan is het mogelijk dat de verzending langer dan de gebruikelijke tijd onderweg is. Om er helemaal zeker van te zijn dat je je boeken en/of kaarten op tijd ontvangt, adviseren wij je daarom tenminste twee werkdagen (dat zijn alle dagen behalve zaterdag en zondag), voordat het uiterlijk nodig is, je bestelling te plaatsen (vóór 16:00 uur). Voor in het buitenland gevestigde klanten kan de verzendtijd soms wel oplopen tot een week. We werken zoveel mogelijk met track & trace, zodat je de status van de verzending kunt controleren. 


 Overige voorwaarden (ruilen, retourneren)

 • Je hebt het recht de ontvangen artikelen binnen 21 dagen te retourneren. Je krijgt dan de aanschafprijs van de door ons retour ontvangen producten terug, maar niet de eventueel in rekening gebrachte en betaalde verzendkosten (of de door jou betaalde verzendkosten voor retour). Behalve geld terug ontvangen, kan je er ook voor kiezen ons een alternatief artikel naar je te laten versturen, waarbij we je altijd willen helpen bij je keuze. Het eventuele verschil in prijs wordt verrekend / in rekening gebracht en de verzendkosten zijn dan voor ons.  
 • Indien je een bestelling retourneert wegens een misdruk of bindfout, of je retourneert een niet besteld product, dan ontvang je je volledige betaling terug, verhoogd met de eventueel door jou gemaakte portokosten voor de retourzending.
 • Geretourneerde artikelen worden alleen in de staat geaccepteerd zoals ze door De Noorderzon zijn verstuurd. 
 • We stellen het op prijs - verplicht is het niet - als je bij de retourzending even een korte notitie meestuurt, met wat details omtrent de reden (daar leren wij van!). Geef ook even aan of je het product wilt omruilen, dan wel liever geld terugkrijgt. Of enkel 'volgens afspraak' (indien van toepassing).  

Ontdek meer

in onze collectie

CD's en DVD's
De wereld aan CD's

De Noorderzon heeft cd’s met muziek uit alle windstreken. Klik hier voor het assortiment.

Trage paden
Trage paden, dé wandelkaart

Onze eigen topografische wandelkaartenserie: grote samengestelde bladen, 1:25.000, op scheurvast materiaal. Hoogwaardige cartografie, vele wandelroutes ingetekend.