Kaarten en gidsen > Wandelen > Wandelgidsen > Europa > Benelux > Nederland > Speelbossen en familiewandelingen in Nederland

Speelbossen en familiewandelingen in Nederland

19,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Speelbossen en familiewandelingen in Nederland
Regio
Uitgavedatum 2021
Uitgever

ISBN

9789090345970

Auteursnaam

Tikva Looijen

Categorie ,
2021 | Pumbo | 9789090345970 | Tikva Looijen
Extra titelinformatie

Een praktisch boek, speciaal voor gezinnen, met meer dan 250 routes die per provincie gerangschikt zijn. Ontdek de leukste speelbossen en familiewandelingen in Nederland!

Tikva Looijen, reisblogger en oprichter van het populaire blog GezinOpReis.nl ging voor dit boek, met haar gezin, op ontdekking. Het resultaat 'Speelbossen en Familiewandelingen in Nederland' is een handige gids vol met kindvriendelijke natuurspeelplekken en wandelingen.

Wandelingen met een app, gave speelbossen, speelpolders en speurtochten. Wandelingen met avontuurlijke speelplekken op de route. Blotevoetenpaden waar je lekker vies kunt worden. Fijne eetgelegenheden die te combineren zijn met speelnatuur. Kabouterpaden en buggyproof routes. Dankzij dit boek weet je precies waar je moet zijn!

De natuur ingaan was nog nooit zo leuk en makkelijk. Het boek is voorzien van veel foto's en omvat omschrijvingen van zowel avontuurlijke speelplekken als korte routes voor jonge kinderen. Per route is aangegeven hoe lang deze is en wat de moeilijkheidsgraad is.

Met dit boek krijg je nóg meer zin om op pad te gaan.