Kaarten en gidsen > Reisgidsen > Natuurgidsen > Europa > Britse Eilanden > Groot-Brittannië > Schotland > Schotland | een avontuur in de natuur

Schotland | een avontuur in de natuur

beschrijving van alle Schotse natuurgebieden

22,50

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Schotland | een avontuur in de natuur
Regio
UitgavedatumOktober 2020
Uitgever

ISBN

9789493160927

Auteursnaam

Jaap Hiddinga

Categorie ,
Oktober 2020 | Edicola | 9789493160927 | Jaap Hiddinga
Extra titelinformatie

Schotland, een land van ongerepte natuur met mistige hooglanden, woeste bergen, diepblauwe meren, prachtige valleien met watervallen, uitgestrekte bossen, heidevelden en een geweldige flora en fauna. In de 40 jaar dat de auteur inmiddels in dit land woont, heeft hij talloze uitgebreide tochten gemaakt door alle gebieden in de natuur. Schotland is in dat opzicht een geweldig en rijk gevarieerd land waarin ontspanning, rust en stilte in de natuur voorop staan voor de mensen die deze (meditatieve) stilte zoeken. Dezelfde natuur biedt ook avontuur en beweging. Voor degene die daar belangstelling voor heeft, kan men dus ook avontuurlijke activiteiten in die natuur ondernemen.

Bergsport, skiën, fietsen, wandelen, kanovaren en andere watersporten zijn een aantal van de mogelijkheden en elke streek biedt een ruim aanbod aan activiteiten op dit gebied. Dit boek laat een aantal van die mogelijkheden zien, samen met handige tips over het weer en hoe men zich kan voorbereiden op de uitdagingen in de natuur. Welcome to Scotland of in de oude taal, het Gaelic: Fàilte gu na h-Alba!

Jaap Hiddinga studeerde kwantumnatuurkunde en chemie. Hij heeft vele boeken geschreven.