Rother wandelgids Trekking in Vorarlberg | Rother Wanderführer

Vijf meerdaagse huttentochten, totaal 43 etappes

17,90

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Rother wandelgids Trekking in Vorarlberg | Rother Wanderführer
Regio
Uitgavedatum 2020
TaalDuits
Uitgever

Serie

ISBN

9783763345557

Categorie ,
2020 | Bergverlag Rother | RWG | 9783763345557
Extra titelinformatie

Wegwezen, meerdere dagen in de bergen - wandelen in hutten is als een korte vakantie! De Rother-wandelgids "Trekking in Vorarlberg" presenteert vijf meerdaagse trektochten in het populaire Vorarlberg. Tussen de 'zachtere' bergketens van het Bregenzerwald en de drieduizend meter hoge Silvretta-pieken is een grote verscheidenheid aan bergbelevenissen mogelijk: van ontspannende prealpiene tochten tot rustieke hooggelegen paden en uitdagende passages.

Rondom het Kleinwalsertal, rond Kanzelwand, Widderstein en Ifen loopt een prachtige ronde over hooggelegen paden. Ook mooi is de Lechquellenrunde, die in het achterland van de Arlberg loopt. De Rätikon rijst op aan de Zwitserse grens en laat een gevarieerde passage toe in de ban van massieve rotsachtige pieken. De "Koninklijke Route" is echter waarschijnlijk de Montafonrunde, die in de Rätikon begint en door Silvretta en Verwall loopt.

Alle etappes worden helder en nauwkeurig beschreven. Ze hebben inzichtelijke hoogteprofielen en gedetailleerde wandelkaarten met routebeschrijvingen. Daarnaast wordt elke hut individueel geportretteerd en wordt alle belangrijke informatie over de accommodatie gegeven. GPS-tracks zijn beschikbaar om te downloaden.