Nord- und Mittelengland

28,90

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Nord- und Mittelengland
Regio
Uitgavedatum 2020
TaalDuits
Uitgever

ISBN

9783956547324

Categorie
2020 | Michael Müller Verlag | 9783956547324
Extra titelinformatie

Britain is great, isn't it? Hoe geweldig, vertelt Dorothea Martin in de reisgids "Nord- und Mittelengland" op 720 pagina's met 288 kleurenfoto's. Een uitneembare vouwkaart op schaal 1:300.000 geeft een overzicht van de regio. Dankzij 39 kaarten, waaronder Oxford, Cambridge, Birmingham, Liverpool, Leicester en Manchester, bent u altijd perfect georiënteerd. Talrijke afgewisseld met korte essays leveren interessante achtergrondkennis op. Ecologisch, regionaal en duurzaam beheerde boerderijen zijn gemarkeerd. Insider tips uit de naam van de auteur bijzonder de moeite waard bezienswaardigheden, restaurants of accommodaties. Acht uitvoerig beschreven wandel- en tourroutes ontsluiten de regio.

Noord- en Midden-Engeland in één oogopslag:

In de Midlands is Birmingham een voormalig bolwerk van de industriële revolutie. Vandaag de dag schittert de stad met moderne architectuur en kunst. Ruw-kalkstenen huizen geven Cotswold zijn eigen flair. Intellectuele geesten dwalen door de straten van Oxford. William Shakespeare groet u in Stratford-upon-Avon. Indrukwekkend zijn de vakwerkdorpen in Herefordshire en het imposante Warwick Castle. In East Anglia vindt u kilometers lange zandstranden. Bezienswaardig zijn de kathedralen in Ely, Norwich en Peterborough. Deze reisgids is een deskundige metgezel op uw ontdekkingstochten, altijd met nuttige tips. Ook Cambridge is beroemd om zijn universiteit. In Midden-Engeland inspireert Yorkshire met originele valleien in het natuurpark "Yorkshire Dales". York is beroemd om zijn industriële monumenten. Sheffield transformeerde zichzelf van een industrieel centrum tot een bruisende universiteitsstad. In het noordoosten wacht de vitale metropool Newcastle-upon-Tyne. Lindisfarne was de bakermat van het Engelse christendom. Overblijfselen van de Muur van Hadrianus, kastelen en ruïnes getuigen van het ruwe leven in de regio. Durham heeft een Normandische kathedraal en de Noordelijke Pennijnen zijn een buitengewone natuurlijke ervaring. In het noordwesten liggen de voormalige industriële centra van Liverpool, Manchester en Leeds. Chester lokt met contemplatie. Het Lake District is een paradijs voor natuurliefhebbers. Overal waar u met onze reisgids "Noord- en Midden-Engeland" komt, vindt u plaatsen die niet iedereen kent!

Accommodatie: Bed & Breakfast biedt een goede gelegenheid om het Engelse leven te leren kennen via de gastgezinnen. Er is ook een breed scala aan jeugdherbergen, appartementen, hotels en campingfaciliteiten beschikbaar. Vertrouw op de geheime tips van de auteur, je zult niet teleurgesteld zijn.

Praktisch en interactief: Acht GPS tracks en de mmtravel-tracks app met online kaarten en tracking functie zijn gratis en zonder registratie te downloaden voor uw vakantie in Noord- en Midden-Engeland.

Goed om te weten: De reisgidsen van de uitgeverij Michael Müller worden klimaatneutraal geproduceerd.