Kaarten en gidsen > Reisgidsen > Natuurgidsen > Wereld als geheel > Mother | Marsel van Oosten

Mother | Marsel van Oosten

een adembenemende ode aan Moeder Aarde

85,00

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Mother | Marsel van Oosten
Regio
UitgavedatumApril 2021
Uitgever

ISBN

9789464040289

Pagina aantal

352

Auteursnaam

Marsel van Oosten

Formaat

hardback, 270 x 360mm

Categorie
April 2021 | Fontaine | 9789464040289 | 352 | Marsel van Oosten | hardback, 270 x 360mm
Extra titelinformatie

Nederlandse natuurfotograaf Marsel van Oosten, een natuurliefhebber met een grote betrokkenheid bij onze planeet en haar bewoners. Dit boek bevat zo'n 250 van zijn favoriete en meest bekroonde beelden van de afgelopen vijftien jaar, gemaakt in vijf werelddelen: Afrika, Amerika, Antarctica, Azië en Europa.

Succesvolle natuurbescherming begint met bewustzijn. Marsel hoopt dat mensen door MOTHER een sterkere band met de natuur voelen, beseffen hoe hard Moeder Aarde onze bescherming nodig heeft en dat de lezer geïnspireerd raakt om zelf in actie te komen.
'Iets over dit boek schrijven, voelt een beetje alsof ik Cruijff moet recenseren. Marsels werk is heel simpel gezegd fenomenaal. Zowel technisch, esthetisch, als inhoudelijk. Een ware inspiratiebron voor iedere liefhebber van (natuur)fotografie!' Humberto Tan

'Mother is een fotografisch meesterwerk over ons enige thuis, Moeder Aarde. De betrokkenheid van Marsel van Oosten bij natuurbehoud blijkt duidelijk uit elke afgewogen compositie. Een kunstzinnig en krachtig eerbetoon aan het behoud van de natuur en haar wilde bewoners.' Art Wolfe


Marsel van Oosten won met zijn foto's vele internationale prijzen. Hij is de enige fotograaf ter wereld die de Grand Slam heeft gewonnen: hij werd verkozen tot Wildlife Photographer of the Year, International Nature Photographer of the Year én Travel Photographer of the Year. Hij is ook Nikon-ambassadeur, death metal-connaisseur en herstellend Nutella-verslaafde. Marsel woont met zijn vrouw Daniëlla in Zuid-Afrika.