Miam Miam Dodo: Chemin de R.L. Stevenson wandelgids

Chemin de Saint-Gilles (la Régordane, Cevennen)

23,90

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Miam Miam Dodo: Chemin de R.L. Stevenson wandelgids
Regio
Uitgavedatum 2022
Uitgever

Serie

ISBN

9782380060188

Categorie ,
2022 | Vieux Crayon | Miam Miam Dodo | 9782380060188
Extra titelinformatie

Wandelgids voorhet Stevensonpad en het pad van Saint-Gilles (La Régordane). Van de Velay naar de Midi, door de Cevennen, in de voetsporen van de schrijver Robert Louis Stevenson en zijn ezel Modestine, of op het pad van Saint-Gilles (Regordane route). In deze gids vindt u alle informatie over waar u kunt eten en slapen in een gebied van 4 km aan weerszijden van de Weg: hotels, gîtes voor tussenstops, bed and breakfasts, campings, kruidenierswinkels, bakkerijen, delicatessen, apotheken, enz.

Het boek bevat goede gedetailleerde kaarten (schaal 1:37.500) waarop de route op een heldere wijze is ingetekend. Het hoogteverloop van de route wordt telkens geïllustreerd aan de hand van een hoogteprofiel. Daarnaast is dit de gids met verreweg de meeste informatie m.b.t. overnachtingsmogelijkheden onderweg (inclusief emailadressen, telefoonnummers en openingstijden). Van (zeer) eenvoudig tot luxe, en alles daar tussenin. Plus plaatsen waar men kan eten en drinken en supermarkten, De boekjes zijn Franstalig maar veel informatie is aan de hand van symbolen. Om de twee jaar bijgewerkt.

Daarnaast hebben wij deze boekjes voorzien van de door ons samengestelde uitgebreide Frans-Nederlandse wandelwoordenlijst (ca. 500 woorden).