Madrid | Baedeker reisgids

16,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Madrid | Baedeker reisgids
Regio
UitgavedatumMaart 2013
TaalDuits
Uitgever

ISBN

9783829714181

Categorie
Maart 2013 | Baedeker | 9783829714181
Extra titelinformatie

De Baedeker Madrid combineert grondige informatie over natuur, cultuur en geschiedenis met gastronomische onderwerpen en beschrijft alle belangrijke bezienswaardigheden. Voorgestelde wandelingen leiden naar de meest interessante plaatsen, en vele praktische reistips helpen ter plaatse.

De Baedeker Madrid begeleidt u door de grootste metropool van Spanje in het geografische centrum van het Iberisch Schiereiland. Hoofdstad van het land en zetel van de koninklijke familie, politiek en commercieel centrum, centrum van kunst en cultuur, transporthub en thuisbasis voor 3,25 miljoen mensen van over de hele wereld - een podium voor kunst van wereldklasse en een uitbundige sfeer.

In het hoofdstuk 'Hintergrund' wordt ingegaan op de economie, de geschiedenis, de kunst en de cultuur van Madrid en op de inwoners van de stad. Wat zijn de typische gerechten en waar kan je ze proberen? Wat kan er met kinderen gedaan worden? Antwoorden op deze en vele andere vragen worden gegeven in het hoofdstuk "Ervaring en plezier". Ontdek Madrid te voet: spannende rondleidingen voeren u door het historische centrum met veel van de beroemdste bezienswaardigheden, naar musea en monumenten, naar het groene Madrid en naar de populairste winkelgebieden. Plaatsen die je niet zomaar moet passeren, worden in detail beschreven in het grote hoofdstuk Bezienswaardigheden van A tot Z. Infographics tonen onder andere Madrid in één oogopslag, Museo del Prado en het controversiële stierengevecht. Unieke 3D-presentaties geven levendige inzichten in unieke 3D-presentaties geven levendige inzichten in geselecteerde gebouwen zoals Faro de Moncloa, El Escorial en Alcázar. De Baedeker tips vertellen u waarom de beste manier om naar Aranjuez te komen is met de aardbeientrein, hoe u gratis naar het Reina Sofia Museum kunt komen en hoe u het mooiste uitzicht op het Alcázar van Segovia kunt krijgen.