Kaarten en gidsen > Wandelen > Wandelgidsen > Europa > Frankrijk > Zuidoost-Frankrijk > Franse Alpen: noord > Vanoise, Savoie > Le p'tit crapahut: Haute-Tarentaise, Vanoise et Beaufortain

Le p'tit crapahut: Haute-Tarentaise, Vanoise et Beaufortain

La Plagne, Peisey, Les Arcs, Bourg-Saint-Maurice, La Rosière, Sainte-Foy, Val-d’Isère, Tignes

14,90

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Le p'tit crapahut: Haute-Tarentaise, Vanoise et Beaufortain
Regio ,
Uitgavedatum 2020
TaalFrans | met onze woordenlijst
Uitgever

Serie

ISBN

9782344042311

Gebied

Savoie

Categorie ,
2020 | Glénat | Crapahut | 9782344042311 | Savoie
Extra titelinformatie

51 wandelingen en korte tochten voor iedereen tussen Vanoise en Beaufortain. Na het succes van de eerste editie, biedt Jean Gotteland ons een nieuwe, geactualiseerde en uitgebreide gids aan. Van Moûtiers tot Tignes en Val d'Isère, tussen Vanoise en Beaufortain strekt de Haute-Tarentaise zich uit. Deze vallei is wereldwijd bekend om zijn skigebieden, maar is ook de moeite waard om in de zomer te ontdekken, met de 51 wandelingen en korte tochten die in deze gids worden voorgesteld. Alpenweiden, dorpen, meren... De bergen hier zijn rijk aan bestemmingen, de een even mooi en aangenaam als de ander.

Het Franstalige gidsje bevat duidelijke kaarten, routebeschrijvingen en allerlei praktische en wetenswaardige informatie voor onderweg. Het is voorzien van onze Frans-Nederlandse wandelwoordenlijst (ca. 500 woorden).