Kaarten en gidsen > Cadeau-artikelen > Europa > Lannoo's Motorboek Europa

Lannoo's Motorboek Europa

De spectaculairste motorroutes in Europa

39,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Lannoo's Motorboek Europa
Regio
UitgavedatumNovember 2019
Gewicht1.54 kg
Uitgever

ISBN

9789401462693

Pagina aantal

392

Formaat

273 x 190 x 32 mm, hardcover

Categorie , ,
November 2019 | 1.54 kg | Lannoo | 9789401462693 | 392 | 273 x 190 x 32 mm, hardcover
Extra titelinformatie

Als jij een avontuurlijke motorrijder bent dan is hét boek Lannoo’s Motorboek Europa perfect voor jou!

Je kunt jaren vooruit met dit motorboek, want je vindt er in totaal 35 gave motorroutes in. Naast de 35 routes krijg je ook nog eens praktische informatie, zoals waar je lekker een hapje kunt eten, de mooiste bezienswaardigheden, tips waar je kunt overnachten en nog veel meer!

Verder is Lannoo’s Motorboek Europa gevuld met mooie sfeervolle foto’s, zodat je direct een impressie krijgt van de plek waar ze over schrijven. Dit motorboek is voor elk wat wils. Heb je dit jaar geen behoefte aan een lange tocht ver van huis? Geen probleem, want in Lannoo’s Motorboek Europa vind je mooie tochten in Nederland, België en Luxenburg, waarbij veel planning niet nodig is. Zoek je het wel iets verder van huis, dan wordt alles wat je moet weten besproken. Denk aan tochten in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, maar ook Scandinavië wordt uitgebreid behandeld waarin geheel Noorwegen van het zuiden tot het noorden staat beschreven.

Praktisch voorbeeld – onderweg naar Florence, Italië: Op pagina 140 van Lannoo’s Motorboek vind je route 12 met een afstand van 850 kilometer. Ze adviseren je om te beginnen in Florence. In het boek vertellen ze je precies welke gps-coördinaten je dient in te vullen in je navigatiesysteem, zodat je niet fout kunt rijden. Zojuist heb ik het zelf getest en wanneer ik de gps-coördinaten 43.76246, 11.2649 invul in de gratis Google Maps applicatie op mijn iPhone dan vertelt hij mij precies de route naar dit plaatsje. Vanaf Utrecht is dit 1.266 kilometer, oftewel 12 uur en 38 minuten rijden in de huidige verkeersdrukte. Bij iedere route staan handige gps-coördinaten of het adres voor ieder uitstapje of plekje die ze noemen in het motorboek. Superhandig.

Conclusie Lannoo’s Motorboek Europa: Uiteraard is dit niet het enige motorboek die wij verkopen. Echter kijkend naar het huidig assortiment in vergelijking met Lannoo’s Motorboek Europa is dit het meest uitgebreide en gebruiksvriendelijke motorboek, voor Europa, wat er op dit moment (2020) op de markt verkrijgbaar is. Het is een compact boek waardoor je het gemakkelijk in één van je tassen kunt stoppen. Verder is het ook een leuk en inspirerend boek om ’s avonds, onder het genot van een hapje en een drankje, erbij te pakken om de volgende bestemming samen met je motormaatje te bekijken. Kortom, Lannoo’s Motorboek Europa krijgt ons koopadvies! Wij wensen je vele avontuurlijke, plezierrijke en veilige kilometers tegemoet!