Klettersteigführer Dolomiten – Südtirol – Gardasee

Alle lohnenden Klettersteige, mit Touren-App Zugang

45,00

niet direct leverbaar
mail ons voor de levertermijn

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Klettersteigführer Dolomiten – Südtirol – Gardasee
Regio ,
Uitgavedatum 2019
TaalDuits
Gewicht1.20 kg
Uitgever

ISBN

9783902656254

Gebied

Dolomiten, Südtirol, Gardasee, Brenta Vizentiner Alpen

Pagina aantal

532

Formaat

paperback 220 x 156 x 35mm

Categorie
2019 | 1.20 kg | Alpin Verlag | 9783902656254 | Dolomiten, Südtirol, Gardasee, Brenta Vizentiner Alpen | 532 | paperback 220 x 156 x 35mm
Extra titelinformatie

De vierde editie van de innovatieve via ferrata bestseller biedt voor het eerst toegang tot een touring app.

Het boek presenteert de mooiste klettersteigen in de Dolomieten, Zuid-Tirol, rondom het Gardameer, de Brenta en de Alpi Vicentine en bevat enerzijds een uitgebreide compilatie van de alpiene klettersteigen op de 3000 meter hoge toppen in de Dolomieten en op de hoge toppen van de Brenta, en anderzijds worden er nieuwe avontuurlijke klettersteigen in detail beschreven. Het boek wordt afgerond met de grote klettersteigroutes in de Vinschgau vallei en in de mediterrane regio rondom het Gardameer, waar ook veel interessante routes zijn toegevoegd rond het Idromeer De route-app geeft route informatie, topo's en de GPS gegevens van de tochten. Speciale nadruk werd gelegd op de informatieve waarde van de topo's (routeschetsen), waarin, naast de exacte evaluatie van de afzonderlijke delen van de route, ook mogelijke gevaarlijke plekken (bijv. sneeuw geulen, steenslagzones) worden aangegeven. Naast de topo's zijn er foto's van de klimwanden met de exacte route en enkele goede actiefoto's - in totaal zo'n 1300 kleurenfoto's.

De informatie is verzameld in nauwe samenwerking met gebiedsdeskundigen en huttenbezitters en het boek wordt aanbevolen door de Vereniging van Zuid-Tiroolse Berg- en Skigidsen.