Klettersteige Julische Alpen Rother Klettersteigführer

73 ausgewählte Klettersteige

19,90

niet direct leverbaar
mail ons voor de levertermijn

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Klettersteige Julische Alpen Rother Klettersteigführer
Regio
Uitgavedatum 2018
Uitgever

Serie

ISBN

9783763333721

Gebied

Friuli (I), Slovenië en Karinthië

Categorie
2018 | Bergverlag Rother | RWG | 9783763333721 | Friuli (I), Slovenië en Karinthië
Extra titelinformatie

Hoge en grillige toppen, turquoise bergrivieren en een groot deel bergwildernis - de Julische Alpen in het grensgebied van Slovenië, Italië en Oostenrijk zijn een waar paradijs voor bergbeklimmers en klettersteigentrekkers. Eenzame bergtochten kunnen hier nog steeds worden ondernomen en de karstachtige rotswanden bieden vele mogelijkheden voor ferratisti. De Sloveense muren en bergkammen zijn nog niet zo volledig uitgerust met moderne klettersteigsystemen als de Alpenregio's in Italië of Oostenrijk. En zo biedt de Rother-klettersteigids "Julian Alps" een uitstekende selectie van 83 klettersteigrondes van verschillende moeilijkheidsgraden om de bergwereld te ervaren.

Rondleidingen in de Julische Alpen, de Steiner Alpen, de Karawanken en de Carnic Main Ridge worden in de gids gepresenteerd. Drie verschillende Klettersteige leiden naar de beroemde Triglav. Naast dergelijke populaire hoogtepunten zijn er ook veel insidertips.

Elke route wordt uitgebreid beschreven: gedetailleerde informatie over de toegang, de steunpunten, de duur, het karakter en de moeilijkheidsgraad van de tochten vergemakkelijken de planning. Naast de gedetailleerde routebeschrijvingen bevat de gids wandelkaartjes met de ingetekende routes. Daarnaast zijn er voor alle routes GPS-tracks beschikbaar om te downloaden. Een groot aantal foto's brengt je vast in de stemming voor een aangename klimvakantie.