Kaarten en gidsen > Wandelen > Wandeltochten > Santiago de Compostela > Europa > Benelux > Nederland > Zuid Nederland > Jacobspad deel 3: Millingen – Maastricht | wandelgids

Jacobspad deel 3: Millingen – Maastricht | wandelgids

Historische Pelgrimswegen naar Santiago tussen Rijn en Maas

22,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Jacobspad deel 3: Millingen – Maastricht | wandelgids
Regio ,
Uitgavedatum 2004
TaalNederlands
Uitgever

ISBN

9783761616741

Gebied

Millingen, Kevelaer, Venlo, Roermond, Maastricht

Categorie ,
2004 | Bachem | 9783761616741 | Millingen, Kevelaer, Venlo, Roermond, Maastricht
Extra titelinformatie

Een Nederlandse Stichting voor pelgrims heeft in 2004 dit boekje uitgegeven. Dit gebeurde in samenwerking met het Landschaftsverband Rheinland. Het beschrijft een pelgrimsroute door Duitsland, Nederland en België. Deze weg sluit aan op de Franse pelgrimsroute. (Het eerste deel van deze serie beschrijft de route door het Rijnland via Aken naar Wallonië. Het tweede deel de route door de Eifel via Echternach en Trier naar Frankrijk. Deze twee wandelgidsen zijn alleen geschreven in het Duits.)

De route die wordt beschreven in deel 3 is uitgetekend op mooie gedetailleerde topografische kaarten en omvat 10 etappes van Millingen aan de Rijn door het landschap van de Niederrhein via Kevelaer, Venlo, Roermond, Sittard en Maastricht naar Eijsden en vandaar verder België in. Ook worden twee aansluitende etappes beschreven van Aken naar Maastricht. Daarnaast bevat deze gids veel beschrijvingen en achtergronden van de zaken die men onderweg zoal tegenkomt. Langs deze route kan men gebruikmaken van refugio's en andere overnachtingonderkomens voor pelgrims.

Hoewel deze gids al dateert van 2004 is de informatie nog zeer actueel. Veranderingen in de route door nieuwe wegsituaties en de daardoor noodzakelijke aanpassingen, worden bij elk traject vermeld. Deze veranderingen zijn ook overzichtelijk samengebracht in een document dat u kunt downloaden. Ga daarvoor naar: www.stjacobspad.nl en klik op 'actuele correcties en aanpassingen Jacobspad Limburg'.