Kaarten en gidsen > Wandelen > Wandelgidsen > Europa > Benelux > Nederland > Zuid Nederland > Maastricht en Zuid-Limburg > Heuvel, wat ben je mooi | fietsgids / wandelgids Zuid-Limburg

Heuvel, wat ben je mooi | fietsgids / wandelgids Zuid-Limburg

Fiets- en wandeltochten in Zuid-Limburg

17,50

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Heuvel, wat ben je mooi | fietsgids / wandelgids Zuid-Limburg
Regio
Uitgavedatum 2021
Uitgever

ISBN

9789493048324

Auteursnaam

Niels Smits

Categorie ,
2021 | TIC | 9789493048324 | Niels Smits
Extra titelinformatie

Heuvel, wat ben je mooi is een fiets- en wandelgids voor degene die van een uitdaging houdt. Enkele fietsroutes moeten het hebben van de behoorlijke hoogteverschillen, de andere van de lengte. Ook de wandelingen gaan niet over geijkte wandelpaden en zijn een ode aan de heuvels.

Centraal staan natuurlijk de heuvels en dan met name die door bekende koersen zijn gebruikt om de moeilijkheidsgraad te verhogen. Maar we gaan geen koersen verrijden en geen wandelrecords verbreken. Alle routes lopen door Zuid-Limburg met Sittard in het noorden en Slenaken in het zuiden. Zowel in het oosten in Kerkrade als in het westen in Maastricht gaan we de landgrenzen even verlaten. De 8 fietsroutes hebben een lengte tussen de 30 en 115 kilometer, 2 routes daarvan zijn voor de gravelfiets. De 7 wandelroutes beslaan tussen de 7,5 en 18 kilometer. Niels Smits heeft met deze gecombineerde fiets- en wandelgids zijn liefde voor het Heuvelland op een bijzondere manier kunnen uiten. In de hoop dat veel gebruikers dezelfde bewondering voor het unieke landschap zullen volgen.