De scharrelaar 6 (2021/2)

14,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
De scharrelaar 6 (2021/2)
Regio
UitgavedatumNovember 2021
Uitgever

ISBN

9789045045344

Categorie ,
November 2021 | Atlas-Contact | 9789045045344
Extra titelinformatie

Herfst, een nieuwe Scharrelaar! De herfsteditie van De scharrelaar staat weer boordevol met gedichten, verhalen en beschouwingen over vogels in binnen- en buitenland.

Najaar. De vogels trekken naar warmere oorden en de lezers van De scharrelaar zoeken de haard weer op. Niks verwarmt de mens zo goed als de herfsteditie van De scharrelaar! Ook deze editie staat weer boordevol met gedichten, verhalen en beschouwingen over vogels in binnen- en buitenland. Niks is te gek, alles mag, als het maar goed geschreven is en over vogels gaat. Laat de wintergasten maar komen.


Alexander Reeuwijk: "Altijd weer feest als twee van m'n favoriete magazines worden bezorgd. Twee nummers van 'Aziatische kunst' met onder andere een mooi verhaal over de vroege fotografie van Samuel Bourne...
Maar ik word vooral erg vrolijk van de nieuwe editie van De scharrelaar! Wat een mooi magazine is het toch... met prachtige verhalen van Marja Vuijsje en Remco Daalder, een heerlijk verhaal over de dodo en de solitaire van Paul Q de Vries, een ode aan de soepeend van Saskia van Loenen, een dagboek van Marijn Wijnands en de intieme nestkunstwerken van Sabine Liedtke. Zelf schreef ik een heel persoonlijk stuk, een stuk over de toerako's van Westerman en een begeleidend verhaal over de nesten van Sabine Liedtke...."