Capitool gids Noorwegen

28,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Capitool gids Noorwegen
Regio
UitgavedatumSeptember 2022
Uitgever

ISBN

9789000385485

Categorie
September 2022 | Capitool Reisgidsen | 9789000385485
Extra titelinformatie

Deze reisgids verdeelt Noorwegen in zeven regio’s: Oslo, rond de Oslofjord, Oost-Noorwegen, Sørlandet en Telemark, Vestlandet, Trøndelag en Noord-Noorwegen en Svalbard. Verken de haven van Oslo, maak een tocht langs de magische fjorden, geniet van het prachtige uitzicht vanaf de Flåmsbana, bezoek de staafkerken in Lom, Gudbrandsdalen en Lærdal en aanschouw het noorderlicht. Bekijk bezienswaardigheden, ervaar het lokale leven en verken verborgen plekjes.

Waar je interesse ook naar uitgaat, je vindt het in deze gids.- Van de ongerepte Noorse natuur, de kenmerkende architectuur en het Vikingerfgoed tot de topmusea en -restaurants van Oslo: deze gids toont je de parels van Noorwegen- Dankzij de prachtige fotografie waan je jezelf al op je bestemming- In het jaaroverzicht van Noorwegen vind je een selectie van festivals en evenementen door het jaar heen- Gedetailleerde plattegronden helpen je bij het vinden van de weg- Met de Capitooltips geniet je van de mooiste uitzichten, maak je de beste vakantiefoto’s en ontdek je de bijzonderste plekjes- Opengewerkte illustraties tonen het interieur van must sees, zoals het Rådhuset, Akershus Festning en de Borgund Stavkirke- Ontdek de beste restaurants, mooiste accommodaties en leukste winkels- Handige reis- en wandelroutes leiden je door het land, zodat je niets hoeft te missen- Achter in de gids vind je onmisbare praktische informatie voor een ontspannen reisMet Capitool Reisgidsen ben je verzekerd van een reisgids boordevol informatie, met duidelijke plattegronden, prachtige foto’s en illustraties en handige tips.

Of je nu komt voor een weekend of een langer verblijf, met deze Capitool Reisgids zie je het beste van wat Noorwegen te bieden heeft. Jouw mooiste reis begint hier!

Geïnteresseerd in een wandelvakantie in Noorwegen? Lees deze blog!