Kaarten en gidsen > Reisgidsen > Culinaire reisgidsen > Europa > Zuid-Europa / Middellandse Zee > Italië > Sardinië > Bitterzoete honing | culinaire reisgids Sardinië

Bitterzoete honing | culinaire reisgids Sardinië

De smaken van de sardinische keuken

32,00

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Bitterzoete honing | culinaire reisgids Sardinië
Regio
UitgavedatumJuni 2020
Gewicht1,07 kg
Uitgever

ISBN

9789059563735

Pagina aantal

256

Formaat

257 x 198 x 30 mm, hardback

Categorie
Juni 2020 | 1,07 kg | Fontaine | 9789059563735 | 256 | 257 x 198 x 30 mm, hardback
Extra titelinformatie
In Bitterzoete honing neemt ervaren chef-kok Letitia Clark je mee naar haar huis op een van de mooiste eilanden in de Middellandse Zee: Sardinië. De recepten in dit boek nodigen je uit om de tijd te nemen en te genieten van verse maaltijden, vrienden en familie. Verlekker je aan de geroosterde aubergines met honing, munt, knoflook en burrata, of geniet van een frisse, pittige salade van selderij, sinaasappel, ansjovis en hazelnoot of Malloreddus (de schelp-vormige pasta uit de regio) met krab, saffraan en tomaat. De recepten en het verhaal erachter zullen je meenemen naar de glinsterende, turquoise wateren en relaxte levensstijl van dit Italiaanse paradijs. Met prachtige fotografie, kleurrijke illustraties en vrolijke anekdotes, is Bitterzoete honing een vakantie, een kookboek en een gedroomde levensstijl in de zon in één.