Kaarten en gidsen > Fietsen > Meerdaagse fietsvakanties > Europa > Benelux > Nederland > Basiskaart Netwerk LF-routes (ed 2021)

Basiskaart Netwerk LF-routes (ed 2021)

De meest complete fietsvakantieatlas van Nederland

28,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Basiskaart Netwerk LF-routes (ed 2021)
Regio
UitgavedatumMaart 2021
Uitgever

Serie

ISBN

9789072930729

Gebied

Landelijke Fietsroutes

Auteursnaam

Landelijk Fietsplatform

Categorie ,
Maart 2021 | Buijten & Schipperheijn | meerdaagse fietsroutes (NL) | 9789072930729 | Landelijke Fietsroutes | Landelijk Fietsplatform
Extra titelinformatie

Perfecte kaartenset voor fietsvakanties binnen Nederland

De Basiskaart (met alle fietsknooppunen én LF-routes) is de perfecte kaartenset voor iedereen die wel eens weekend- of vakantietocht maakt. De Basiskaart is nog beter geworden: de cartografie heeft een forse update gekregen, de fietsroutenetwerken zijn geactualiseerd en we hebben de kaart laten drukken op Stone Paper. Dit is watervast boom-vrij “papier”, zonder schadelijke stoffen.

Verder is het concept van de LF-Basiskaart als vanouds: 43 losse kaartbladen (dus je neemt alleen mee wat je nodig hebt!) dekken heel Nederland in een schaal van 1:100.000. Op de kaarten staat het complete netwerk van Landelijke Fietsroutes (LF-routes) weergegeven. Aanvullend bevat de kaart ook de fietsknooppunten in Nederland. De fietsvriendelijke horeca- en logiesadressen van het kwaliteitslabel Fietsers Welkom! staan op de kaarten vermeld.